Биорезонансна диагностика и терапия


Холистичен Център Трансмед съществува от началото на 2008-ма година и е един от първите центрове, който въвежда високотехнологичния биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Индивидуаленият изобр на лечение и хранене е заложен в концепцията на центъра и е съобразен с природната медицина: диетичен режим, хомеопатия, фитотерапия, апитерапия, литотерапия, хранителни добавки, препарати от източната медицина, Бахови есенции и др.

Какво представлява биорезонансната диагностика с METATRON Metapathia GR HOSPITAL?

Това е най-прецизният, информативен и безопасен метод за експресна и цялостна диагностика на човешкото тяло. Тя ни помага да разберем причините и стадия на здравословните проблеми. Биорезонансната или NLS диагностика цели получаване на информация за цялостното състояние на човешкия организъм на физично и психоемоционално ниво. Данните за обективното състояние на човешките органи, тъкани, клетки и хромозоми се предават на екрана в реално време и веднага се разчитат под формата на патологични процеси, активност на микроорганизми и точни диагнози.

Холистичен Център Трансмед работи с най-новият апаратно-програмен комплекс Metatron "Metapathia GR Hospital" на  Института по Приложна Псикофизика, гр. Омск. Тази апаратура е с обновен и обогатен медицински софтуер. Благодарение на новата програма, може да се достигне до ДНК ниво и да се открие причината на проблема. Визуализацията на процеса става в реално време - без облъчвания, без дискомфорт. Всички системи и органи могат да бъдат видяни и замерени в 3D модели с висока резолюция Full HD :

* Нервна система

* Ендокринна система

* Храносмилателна система

* Дихателна система

* Сърдечно-съдова система

* Кръвоносна система

* Лимфна система

* Опорно-двигателна система

* Костна система

* Мускулна система

* Пикочно-полова система

* Отделителна система

 

Нови раздели в програмата "Metapathia GR Hospital" са:
- Определяне на вид конституция по Аюрведа
- Замерване на енергийните центърове (чакри)

Дабавени са нови функции
"Wide Vision" позволява сегментиране, мащабиране и подробна реконструкция на отделните анатомични структури, които ни интересуват.
В този случай обектът на интерес се премества в центъра на екрана и всички останали структури са затъмнени, възпрепятствайки пълната кръгова визуализация.

"Multi Vision" позволява не само получаване на виртуални многоизмерни изображения на анатомични структури, но също така подчертава цвета на костите, меките тъкани, съдовете и нервите (четириизмерна цветно кодирана NLS-информация).
Предимството на този метод е да се осигури точно изображение на топографо- анатомичното съотношение на тъкани, кръвоносни съдове и нерви в изследваното място, което води до по-високо качество на възприятие на изображението.
Също така, тази функция позволява бързо, детайлно и по-мащабно изследване на
отделни анатомични структури, включително тъкани, съдове и нерви в интерактивен 4D формат на изобразяване.
В раздел "Алернативна диагностика" позволява да се направи оценка на 7-те чакри по скалата на Фейндлер, както и оценка на 14-те китайски меридиана, аурико- и ирисодиагностика.

Тази програма, с помощта на 12 степенната скала на Фейндлер за първи път позволява да се видят катаболитните (Ин) процеси.
Това са пролиферативни и дегенеративни процеси (доброкачествени и злокачествени тумори, полипи, миоми, мастопатии), което е изключително трудно да се диагностицира с устройствата от предишните поколения ( "Metapathia GR Hunter", "Metapathia GR Clinical", "Red Dragon").

Новата програма позволява за пръв път да се определят шест етапа на развитие на болестта: психофизиологичен; енергийно информационен; невроендокринен; ендотоксичен, симптоматичен и терминален. В първите три етапа се счита, че болестта е лесно лечима, в четвърти - лечима, в пети етап - трудно лечима, в шести - нелечима.

 

Как работи METATRON HOSPITAL?

Цялата информация за състоянието на организма се доставя от мозъка на изследвания човек. Използват се специални тригерни датчици, под формата на слушалки, които се поставят на слепоочните кости. Посредством специална, мощна софтуерна програма Metapathia GR Hospital  получената информацията се визуализира на екрана под формата на триизмерни модели на органи, тъкани и клетки. Използва се специфична система от маркери, за да се отбележи актуалното им състояние- нормално или патологично.

12 причини да се изследваме с METATRON Metapathia GR HOSPITAL?

 • Изследва всички органи в човешкото тяло в рамките на едно посещение
 • Открива заболяванията в най-ранен стадий. Интуитивният интерфейс позволява обемно изследване в дълбочина на органите, тъканите, клетките и хромозомите до октриване на причината на заболяването.
 • NLS- диагностиката дава много по-висока точност от другите апаратни методи: ехограф, томограф, ядреномагнитен резонанс и др.
 • Доказано безопасно и удобно. Не причинява никакъв дискомфорт или вреда за здравето. Това е неинвазивна, без пенетрации, без облъчване и без нуджа от вземане на секрети техника на изследване
 • Открива широк спектър паразити, бактерии, вируси и гъбички
 • Извършва анализ на косъм – установява дефицити и токсични нива на минерали, микроелементи и тежки метали
 • Идентификация на алергени
 • Висока степен на визуализация с 4D
 • Вегето-тест за поносимост към храни и напитки
 • Контролиране на процеса на лечение и рехабилитация
 • Спестява значително време и средства от обикаляне по тесни специалисти, болници и лаборатории
 • С тази методика могат да се диагностицират дори малки деца

Как протича една биорезонансна диагностика с METATRON HOSPITAL?

 1. Сесията започва с подробна здравна анкета за състоянието и причините за посещението. Мобилните телефони се изключват преди започване на прегледа. Изследването не се препоръчва при тежки форми на епилепсия и психически заболявания, телесна температура над 39◦С, бременност, ендопротези (метални шини), имплантиран пейсмейкър, рехабилитационен период след инфаркт на миокарда или мозъчен инсулт.
 2. На главата на пациента се поставят специални тригерни датчици, след което започва сканиране на всички органи. Достъпни са 3 вида изследване: стандартно, експресно и детайлно. По време на този процес се визуализират 6 различни състояния на клетките. Това дава възможност на специалиста дори на този етап да идентифицира проблемните органи.
 3. Лекарят описва всички открити патологични процеси, инфекциозни агенти, алергени, тежки метали, дефицитни състояния и други във финална епикриза. В нея може да се включат и препоръки за лечение, превантивни мерки, здравословно хранене, хранителни добавки и много други.
 4. Издава се епикриза на пациента в печатна форма. Препоръчва се контролна диагностика след преминаване на целия лечебен или рехабилитационен курс. При нужда на пациента се препоръчва биорезонансна терапия с  Driver Resonator.

Какво представлява Биорезонансната Терапия с Driver Resonator?

Биорезонаторът „Driver” е разработен да подпомага регулирането на енергийните потоци в човешкото тяло, премахването и намаляването на вируси, бактерии, паразити, гъбички и други патогени. Уникален метод за детоксикация и контролиране на болката чрез електрически импулси в човешкото тяло. Методът е разработен от Д-р Роял Реймънд Райф, който открива, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен със собствената му честота. Стените на мембраните се разрушават и патогенът  умира. Това направление в медицината е доразвито и усъвършенствано от Д-р Хулда Кларк.

biorezonator_transmed.jpg

Как работи биорезонаторът „Driver”?

Биорезонаторът „Driver“ има електрическа регулираща верига, която контролира изходните честоти. Тези честоти имат ефект върху резониращите патогени и ги унищожават и отстраняват от човешкото тяло.

Какво се случва когато се използва биорезонаторът „Driver

 • Освобождаване от стреса
 • Повишаване на енергийния баланс
 • Стимулиране на производството на ендорфини и серотонин
 • Отстраняване на патогени
 • Стимулиране на растежа на костите и хрущялите
 • Повишаване на общото усещане за благополучие
 • Повлияване на болката
 • Релаксация на мускулните спазми
 • Повишава кръвообращението и лимфния дренаж

Биорезонатор „Driver“ може да се използва при следните състояния:

 • Депресия и други емоционални разтройства
 • Астма
 • Алергии
 • Болки в опорнодвигателната система
 • Спортни травми и мускулни спазми
 • Остри и хронични инфекции
 • Автоимунни заболявания
 • Артрити

Специалистите, които работят в Холистичен Център Трансмед  вярват, че могат да допринесат ползи за човешкото здраве без да вредят, като допълват и надграждат практиките на конвенционалната медицина. Холистичната медицина се базира на всички практики в медицината: природна, комплементарна, алтернативна, интегративна.

Стотиците положителни отзиви, които получаваме от нашите пациенти ни убеждават в правилността на начинанието ни и ни окуражават да продължаваме да се развиваме. Искаме да предоставим на нашите пациенти една реална възможност да заживеят отново онзи цялостен живот, лишен от стрес и болести, в хармония със себе си и с природата.

Щастливи сме, когато помагаме на хората!

Нашата мисия е Вашето добро здраве!

 


Content
LivedaMed2000