Нашият екип


transmed-sofia-hadzhieva.jpg

  Д-р София Хаджиева


Родена в Асеновград. Завършва Медицински Факултет във ВМИ Пловдив през 1986 година. Натрупва ценен опит в общата и спешна медицина във Филиална Поликлиника в с.Труд, Пловдивска област. От 1989 до 2007 година е преподавател по Анатомия, хистология и ембриология във Медицински Университет Пловдив. Д-р. Хаджиева е член на БЛС (Български Лекарски Съюз) и БМХО (Българска Медицинска Хомеопатична Организация). В последните 10 години в съзвучие с формиращата се в световен план интегративна медицина, тя се изгражда като холистичен лекар и в началото на 2008 година основава Холистичен Център Трансмед. Нейната мисия е да обедини съвременните високотехнологични постижения в диагностиката на човешкия организъм с хилядолетните познания по природолечение. След детайлно цялостно изследване на организма с иновативния и точен апаратно програмен комплекс Metatron Hospital, Д-р Хаджиева изготвя индивидуални профилактични и оздравителни програми. Те са базирани на широките познания и опит по фитотерапия, хомеопатия, нутрициология (наука за храненето), апитерапия и други природни и алтернативни методи. Тя се вдъхновява и учи от най-великите имена в холистичната медицина: Д-р Гейбриел Казънс, Д-р Хулда Кларк, Д-р Барбара Рен, Д-р Робърт Морс, Д-р Патрик Холфорд и др. и открива своето призвание да помага на хората да бъдат здрави и да живеят в хармония със себе си.

 

 

                                                                             

shishkov2-transmed.jpg

Д-р Владимир Шишков

 

Роден в Пловдив. Завършва медицина във ВМИ - Пловдив през 1990 година. От самото си завършване работи активно в областта на фармацията и храненето. Използва интегралния медицински подход към превенцията и лечението на болестите, включващ лечение както с природни, така и с фармацевтични продукти, а също така храни и хранителни добавки. Член е на Българското Научно Дружество по Хранене и Диететика. Има придобита специалност по Хранене и Диететика.

Д-р Шишков е профилиран в изграждането на цялостни индивидуални лечебно-профилактични и оздравителни програми, както и на диетични планове, насочени към преодоляване на здравословни проблеми и достигане на състоянието на „оптимално здраве", в съответствие с принципите на орто-молекулярната и функционалната медицина. Д-р Шишков е автор на редица публикации в популярни издания, посветени на рационалното хранене и модерните хранителни добавки с доказан клиничен ефект и безопасното им приложение. Участвал е и в редица телевизионни предавания на здравна тематика. Основната научна област, в която работи понастоящем е анти-ейджинг медицината, насочена към постигане на активно дълголетие.

 

                                                                    


Content
LivedaMed2000