Нашият екип


transmed-sofia-hadzhieva.jpg

  Д-р София Хаджиева


Родена в Асеновград. Завършва Медицински Факултет във ВМИ Пловдив през 1986 година. Натрупва ценен опит в общата и спешна медицина във Филиална Поликлиника в с.Труд, Пловдивска област. От 1989 до 2007 година е преподавател по Анатомия, хистология и ембриология във Медицински Университет Пловдив. Д-р. Хаджиева е член на БЛС (Български Лекарски Съюз) и БМХО (Българска Медицинска Хомеопатична Организация). В последните 10 години в съзвучие с формиращата се в световен план интегративна медицина, тя се изгражда като холистичен лекар и в началото на 2008 година основава Холистичен Център Трансмед. Нейната мисия е да обедини съвременните високотехнологични постижения в диагностиката на човешкия организъм с хилядолетните познания по природолечение. След детайлно цялостно изследване на организма с иновативния и точен апаратно програмен комплекс Metatron Hospital, Д-р Хаджиева изготвя индивидуални профилактични и оздравителни програми. Те са базирани на широките познания и опит по фитотерапия, хомеопатия, нутрициология (наука за храненето), апитерапия и други природни и алтернативни методи. Тя се вдъхновява и учи от най-великите имена в холистичната медицина: Д-р Гейбриел Казънс, Д-р Хулда Кларк, Д-р Барбара Рен, Д-р Робърт Морс, Д-р Патрик Холфорд и др. и открива своето призвание да помага на хората да бъдат здрави и да живеят в хармония със себе си.

 

 

                                                                             

shishkov2-transmed.jpg

Д-р Владимир Шишков

 

Роден в Пловдив. Завършва медицина във ВМИ - Пловдив през 1990 година. От самото си завършване работи активно в областта на фармацията и храненето. Използва интегралния медицински подход към превенцията и лечението на болестите, включващ лечение както с природни, така и с фармацевтични продукти, а също така храни и хранителни добавки. Член е на Българското Научно Дружество по Хранене и Диететика. Има придобита специалност по Хранене и Диететика.

Д-р Шишков е профилиран в изграждането на цялостни индивидуални лечебно-профилактични и оздравителни програми, както и на диетични планове, насочени към преодоляване на здравословни проблеми и достигане на състоянието на „оптимално здраве", в съответствие с принципите на орто-молекулярната и функционалната медицина. Д-р Шишков е автор на редица публикации в популярни издания, посветени на рационалното хранене и модерните хранителни добавки с доказан клиничен ефект и безопасното им приложение. Участвал е и в редица телевизионни предавания на здравна тематика. Основната научна област, в която работи понастоящем е анти-ейджинг медицината, насочена към постигане на активно дълголетие.

 

 

                                                                             

 

IMG_20181124_161728_1.jpgАлбена Крумова - Специалист Биорезонансна диагностика и терапия

 

Образование ПМИ – 1992-1995г МУ -2006-2008г НБУ – 2008-2010г Класическа хомеопатия – 2013-2017г

КУРСОВЕ: Цветотерапия – бахови есенции Аромотерапия Психо-емоционалните причини за болестите

 

Моята мисия, мото, висша цел – Мъдрият, грижлив и обичлив подход в обединението на ума, психиката и тялото на човешката цялост/същност !

 

Аз съм Холистик /колкото и да се спекулира със значението на тази дума в днешно време/, с непресъхваща цел – да открия "панацеята"! Оказва се, че тя се крие в силите и потенциалите на всеки един от нас. Последните 20 години, преминавайки през собствените си търсения, обучения, квалификации и преквалификации, се опитвам да изуча и комбинирам най- добрите и работещи методи и способи за оптимизация и профилактика на жизнените процеси в човешката същност/индивид. В продължение на 10 години проучвам видовете и възможностите на апаратите за алтернативна диагностика. Метатрон е флагманът на този етап за мен.

Любим цитат от думи на Авицена: "Лекарят има три инструмента в борбата срещу болестта – дума, растение, нож."


Content
LivedaMed2000