Avramova Aesthetic

 

 

Кои сме ние? Каква е нашата мисия?

"Нашата кауза е да обединим най-доброто от хилядолетните знания по природолечение и възможностите на най-съвременната апаратура за диагностика и лечение.

Нашата мисия е да помагаме на хората да бъдат осъзнати и активни участници в постигането на своето оптимално здраве чрез баланс на духовно, ментално, емоционално, психическо и физическо ниво.

Ние използваме следните природолечебни методи: фитотерапия, хомеопатия, литотерапия, апитерапия, аюрведа, ароматерапия, Бахови есенции и други.

Според една стара поговорка човек трябва да използва думите за три цели: да лекува, да благославя и да помага. За да вървим заедно по пътя на истинското и цялостно здраве, екипът на Холистичен Център Трансмед ви подава ръка!

 

Какво представлява холистичната медицина?

През последните няколко години основните принципи на здравеопазването еволюираха, като централна роля в тази промяна оказа природната (холистична) медицина. Тя е основана на убеждението, че човешкото тяло има забележителни вътрешни оздравителни сили. Една нова парадигма основана на разбирането, че тялото, духът, емоциите, социалните фактори и околната среда са взаимосвързани. Холистичната медицина е наричана още натуропатия в духа и традициите на Западноевропейските и Американска традиции. Натуропатията е система, която използа разнообразни природни средства за да даде власт на отделния човек да постигне възможно най-добро здраве.

 

Featured Products

Content

Custom Left Slide Out

You can add any content here, text, images, etc.your alt text here