Кои сме ние? Каква е нашата мисия?

"Нашата кауза е да обединим най-доброто от хилядолетните знания по природолечение и възможностите на най-съвременната апаратура за диагностика и лечение.

Нашата мисия е да помагаме на хората да бъдат осъзнати и активни участници в постигането на своето оптимално здраве чрез баланс на духовно, ментално, емоционално, психическо и физическо ниво.

Ние използваме следните природолечебни методи: фитотерапия, хомеопатия, литотерапия, апитерапия, аюрведа, ароматерапия, Бахови есенции и други.

Според една стара поговорка човек трябва да използва думите за три цели: да лекува, да благославя и да помага. За да вървим заедно по пътя на истинското и цялостно здраве, екипът на Холистичен Център Трансмед ви подава ръка!

 

Какво представлява холистичната медицина?

През последните няколко години основните принципи на здравеопазването еволюираха, като централна роля в тази промяна оказа природната (холистична) медицина. Тя е основана на убеждението, че човешкото тяло има забележителни вътрешни оздравителни сили. Една нова парадигма основана на разбирането, че тялото, духът, емоциите, социалните фактори и околната среда са взаимосвързани. Холистичната медицина е наричана още натуропатия в духа и традициите на Западноевропейските и Американска традиции. Натуропатията е система, която използа разнообразни природни средства за да даде власт на отделния човек да постигне възможно най-добро здраве.

 

Биорезонансна диагностика и терапия

Биорезонансната технология се базира на квантовата физика и най-вече на доказаното съществуване на електромагнитен или биорезонансен  „образ" на всеки материален и биологичен обект. В биорезонансната диагностика и терапия се използват специални тригерни датчици, под формата на слушалки, които се поставят на слепоочните кости. Посредством специалнен софтуер получената информация от биорезонансната диагностика се визуализира на екрана под формата на триизмерни модели на органи, тъкани и клетки. В биорезонансната диагностика се използва специфична система от маркери, за да се отбележи актуалното им състояние- нормално или патологично.

 

Последно от Блога

Content
LivedaMed2000